Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Cozone & PXL – Don’t Stop | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Cozone & PXL – Don’t Stop

11 november 2013 om 18:37 Track Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties

1236233_10151571962071105_72911899_nBinnenkort verschijnt de “Grootheidswaanzin” EP van de Belgische beatproducer Cozone en rapper PXL. Cozone, die vooral bekend is van zijn samenwerkingen met Eigen Makelij rappers Safi & Spreej, Tiewai, Pepe en de Nederlandse Dion Masé, brengt vandaag alvast de track “Don’t Stop’”uit. De gehele EP is vanaf 14 november gratis te downloaden. Bekijk de tracklist en beluister de eerste track van de aankomende EP alvast hieronder.

Download: Cozone & PXL – Don’t Stop

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda