Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Engel & Just – Meneer | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Engel & Just – Meneer

11 november 2013 om 18:29 Nederland, Track Nederland Geen reacties

Engel_deftig (1)Eerder dit jaar brachten Engel & Just hun tweede album ‘Dertig’ uit. Nadat de plaat zeer goed ontvangen werd en enkele lovende recensies kreeg vonden de mannen het tijd om dat te vieren. Daarom hebben zij vandaag de track ‘Meneer’ uitgebracht. De productie van ‘Meneer’ is verzorgd door Brenx. Check of download de track hieronder!

Download: Engel & Just – Meneer

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda