Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Hard Voor Weinig presenteert Dret & Krulle op Buma Rotterdam Beats | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Hard Voor Weinig presenteert Dret & Krulle op Buma Rotterdam Beats

11 november 2013 om 19:33 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties

FlyerAankomende vrijdag 15 november organiseert Hard Voor Weinig een exclusieve showcase van Dret & Krulle tijdens Buma Rotterdam Beats.

Op 14, 15 en 16 november vindt de vierde editie van Buma Rotterdam Beats plaats, het internationale festival voor urban bass & beats. Het driedaagse evenement bestaat uit een conferentie en muziekfestival, de uitreiking van de State Awards en het talentenprogramma Next Beats. Muziekplatform Hard Voor Weinig organiseert tijdens Buma Rotterdam Beats een exclusieve showcase van hiphopduo Dret & Krulle, dat voor het eerst nummers van hun aankomende album ten gehore gaat brengen.

Dret & Krulle is een hiphopformatie uit Amsterdam, dat in 2009 nationale bekendheid kreeg door het winnen van de Grote Prijs van Nederland in de categorie hiphop. Het duo staat bekend als een krachtige live act met snelle, scherpe flows en energieke tracks. De showcase van Dret & Krulle tijdens Buma Rotterdam Beats start om 21.00 uur in Rotown, waar ook de Amerikaanse rappers Watsky en Wax een showcase geven. In de verdere programmering van het festival staan onder meer artiesten als Black Milk, Mr. Probz, Oddissee, Rockie Fresh, Nouveau Riche en vele anderen.

Tickets voor het gehele programma van Buma Rotterdam Beats zijn verkrijgbaar via www.bumarotterdambeats.nl. Kaarten voor de avond in Rotown met Dret & Krulle, Watsky en Wax zijn ook los verkrijgbaar via www.rotown.nl.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda