Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Hmmarv – Waarom Niet? ft. Reaux & dA Peppin | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Hmmarv – Waarom Niet? ft. Reaux & dA Peppin

11 november 2013 om 19:30 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Onlangs heeft Hmmarv met zijn hiphop band Skere Heren de halve finale van de Grote Prijs van Nederland gehaald. Na de release van het album “Gebakken Peren” van Skere Heren is hij druk bezig geweest met solo materiaal. Binnenkort zal dan ook zijn solo EP “Partij van de Panda’s” worden uitgebracht. Na de bijhorende videoclip “Helga Pataki” met dA Peppin volgt vandaag zijn tweede videoclip genaamd “Waarom Niet?”. Ook op deze track wordt Hmmarv bijgestaan door dA Peppin uit Beverwijk, daarnaast is ook de Zaanse Reaux (Rodillio) als gastbijdrage te horen op de track.

De beat is geproduceerd door Hmmarv, de video is geschoten door AJM’13 en Hmmarv samen en gemonteerd door Hmmarv.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda