Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Samoerai – Muzikale Renaissance (Mixtape) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Samoerai – Muzikale Renaissance (Mixtape)

11 november 2013 om 20:23 Mixtape Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties
Samoerai – Muzikale Renaissance (Mixtape)

Met een handvol nieuwe nummers en reeds gekende tracks als ‘Nostalgie’, ‘Toren van Babel’ en ‘’t Verhaal van uze wereld’ neemt Samoerai de luisteraar mee op een odyssee doorheen zijn psyche.
Samoerai of Phatmark zijn niet verantwoordelijk voor het gepaarde denkproces dat de kop kan opsteken wanneer u te lang blijft luisteren naar deze muziek. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele openbaringen of plotse gedragsstoornissen.U bent gewaarschuwd!

Download: Samoerai – Muzikale Renaissance (Mixtape)

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda