Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 ZigSag – Zuivere Ziel | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

ZigSag – Zuivere Ziel

11 november 2013 om 19:41 Videoclip Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties

Het nummer “Zuivere Ziel” is de eerste release dat afkomstig is van C-RIEUS’s aankomende Album “Stand van Zaken”. In de videoclip “Zuivere Ziel” zie je in het verhaallijn hoe hard je maar wilt wegrennen van iets, uiteindelijk wordt je toch geconfronteerd.

De rapper zelf is in principe niet een solo-artiest maar zit wel samen met zijn broer in de groep C-RIEUS.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda