Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 MarryMarv – Gaat Mijn Dood Worden | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

MarryMarv – Gaat Mijn Dood Worden

14 november 2013 om 20:08 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Afgelopen zomer is MarryMarv in contact gekomen met de Amsterdamse producer RUN!. Samen hebben ze in de afgelopen maanden heel wat tracks opgenomen. De eerste single, Gaat Mijn Dood Worden, is begin september op Itunes en Spotify uitgebracht en dit werd goed ontvangen. Daarom vonden ze het een mooie gelegenheid om van deze track ook een video te maken.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda