Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 “Tot Strax 02″ Coming Soon‏ | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

“Tot Strax 02″ Coming Soon‏

17 november 2013 om 19:34 Nieuws Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties

Totstrax02-vierkantComingSoonHet nieuwe album van Froze, “Het Venster op de Wereld”, komt eind februari. In afwachting daarvan worden 3 mixtapes gedropt. Op elke mixtape staan 3 tracks die je gratis kan downloaden.

Froze was reeds te gast bij MNM om zijn eerste mixape voor te stellen. “Tot Strax 01’” is nu hier gratis te verkrijgen.

De eerste single “4u Inde Morning” van de tweede mixtape “Tot Strax 02″ is vanaf vandaag bij ons te beluisteren!

Delen

Laat Een Reactie Na