Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Serrio & Ell-I-Dee – Constant | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Serrio & Ell-I-Dee – Constant

20 november 2013 om 19:01 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Serrio & Ell-I-Dee – Constant

Na de tracks ‘Kokosnoot’ van M.O. & Brakko en ‘Love’ van het hiphop-duo Free Quincy is het nu tijd voor de derde track onder het collectief Ravennest. Voor de track ‘Constant’ zijn Serrio en Ell-I-Dee (Free Quincy) de studio ingedoken op een productie van Raven Bros. ‘Constant’ is afkomstig van een compilatie LP die in het voorjaar van 2014 wordt uitgebracht door Ravennest, bestaande uit Serrio, Free Quincy en producers-trio Raven Bros. Beluister de track hieronder!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda