Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Nice Ty – Zon Zee Straat | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Nice Ty – Zon Zee Straat

26 november 2013 om 21:57 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Aankomende vrijdag verschijnt via productiehuis HV139 een promotape voor het nieuwe platform ‘ZUIDOOST xXx’. In aanloop naar de promotape verschijnt vandaag de videoclip ‘Zon Zee Straat’ van Nice Ty.

HV139 is een productiehuis in Amsterdam Zuidoost, opgezet door Brakko TrixXx van hiphopact M.O. & Brakko, Jaap Wiewel van muziekstudio Killing Skills en Amier Papier van hiphopplatform Hard Voor Weinig. Met het nieuwe platform ‘ZUIDOOST xXx’ biedt HV139 een podium aan artiesten uit Amsterdam Zuidoost. Als opwarmer voor de eerste officiële ‘ZUIDOOST xXx’ tape verschijnt op vrijdag 29 november een promotape voorzien van 17 exclusieve tracks met onder meer M.O. & Brakko, Zwart Licht, Serrio, Whitedogg, Dret, BloedGroep en Marvel-N-Slick.

De videoclip ‘Zon Zee Straat’ van Nice Ty is na ‘Belly van de B’ van Brakko TrixXx met Rex en Phantom M16 en ‘Jonge Leeuw’ van I Noah de derde videoclip in de aanloop naar de promotape van het nieuwe platform ‘ZUIDOOST xXx’ toe. Met het nummer ‘Zon Zee Straat’ brengt de Amsterdamse hiphopartiest een ode aan de heerlijke zomer van 2013 en de zomer in het algemeen. De track is geproduceerd, gemixt en gemasterd door Moksie Meppie en de videoclip is gemaakt door Bouba Dola. Op 20 december presenteert HV139 de debuut EP ‘Pop Art XP’ van Nice Ty. De track ‘Zon Zee Straat’ is na ‘Beter Dan Dat’ met Fly-Bro de tweede single van deze EP.

De promotape voor het nieuwe platform ‘ZUIDOOST xXx’ is vanaf aankomende vrijdag gratis te downloaden via www.h4w.nl, de website van hiphopplatform Hard Voor Weinig. De release van de promotape is tevens de aftrap van een viertal gelijknamige hiphopavonden die HV139 organiseert bij Heesterveld Creative Community in Amsterdam Zuidoost. Op zaterdag 30 november vindt de eerste editie plaats met optredens van Joe Kickass, I Noah en Herra, een open mic en DJ’s Madd Son en Jane Doe achter de draaitafels.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda