Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 M.O. & Brakko – Info Vr Kidzz | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

M.O. & Brakko – Info Vr Kidzz

28 november 2013 om 12:28 Nederland, Track Nederland Geen reacties

ZUIDOOST xXx TapeHet nummer ‘Info Vr Kidzz’ van M.O & Brakko is geproduceerd door Terilekst en gemixt en gemasterd door Jaap Wiewel voor HV139. De track is afkomstig van het nog te verschijnen laatste album ‘Catharsis II’ van M.O. & Brakko en de aankomende promotape voor het platform ‘ZUIDOOST xXx’. Met dit nieuwe platform biedt productiehuis HV139 een podium aan opkomend hiphoptalent. De promotape bevat 17 tracks en wordt aankomende vrijdag 29 november gratis ter download aangeboden.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda