Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Eigen Makelij – Expertise | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Eigen Makelij – Expertise

4 december 2013 om 15:58 Videoclip Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties

‘Expertise’ is de titeltrack voor Volume 5. Met dat album viert Eigen Makelij meteen een vijfde jaar vakmanschap in de Vlaamse hiphop-scene. Op de track horen we respectievelijk Spreej, Nag, Saalk, Rakke en Cloos op een productie van Nag. Rakke is het nieuwste Eigen Makelij-lid.

Deze video ontstond, net zoals de track zelf, spontaan in L’Augette​-Crevant (Frankrijk), waar het volledige Expertise album tot stand kwam. “Volume 5 – Expertise” verschijnt op 21 december bij Eigen Makelij.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda