Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 ZuidOost xXx – Promotape | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

ZuidOost xXx – Promotape

4 december 2013 om 19:11 Mixtape Nederland, Nederland Geen reacties
ZuidOost xXx – Promotape

Ter promotie van het nieuwe platform ZUIDOOST xXx presenteert HV139 een promotape met zeventien exclusieve tracks als gratis download.

HV139 is een productiehuis in Amsterdam Zuidoost, opgericht door Brakko TrixXx van hiphopact M.O. & Brakko, Jaap Wiewel van muziekstudio Killing Skills en Amier Papier van hiphopplatform Hard Voor Weinig. Met het nieuwe platform ZUIDOOST xXx biedt HV139 een podium aan opkomend hiphoptalent. Als opwarmer voor de eerste officiële ZUIDOOST xXx tape is er op 1 december een promotape verschenen voorzien van zeventien exclusieve tracks met onder meer M.O. & Brakko, Zwart Licht, Dret, Rex-N-Undercover, Watts, Serrio, Whitedogg, Marvel-N-Slick en BloedGroep. De tape is volledig tot stand gekomen, gemixt en gemasterd binnen HV139.

De promotape voor het nieuwe platform ZUIDOOST xXx is gratis te downloaden via onderstaande link. De release van de promotape is tevens de aftrap van een viertal promoshows die HV139 organiseert bij Heesterveld Creative Community in Amsterdam Zuidoost. Op vrijdag 6 december vindt de tweede editie plaats met optredens van Sepa, Free Quincy en B.I.N.C., een open mic en DJ’s Madd Son en Jane Doe achter de draaitafels. Bekijk de bijgevoegde flyer voor de volledige line up van de promoshows.

Download: ZuidOost xXx – Promotape

ZuidOost xXx Promo Back

ZUIDOOST xXx Promoshows

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda