Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Propo’88 & BlabberMouf – Put Em Up | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Propo’88 & BlabberMouf – Put Em Up

5 december 2013 om 16:50 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Na “Shit iz Buttah“, “Flabbergasted” en “Pass It Ova Here” droppen Propo’88 & BlabberMouf (Het Verzet) vandaag hun vierde videoclip uit afkomstig van het album “From The Top of The Stack”. De videoclip van “Put Em Up” is geschoten in Berlijn (Duitsland) toen ze daar nog niet lang geleden waren voor een optreden. Check de videoclip van “Put Em Up” hierboven!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda