Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Steen & ILL Material – Kerstmiritis pt.III | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Steen & ILL Material – Kerstmiritis pt.III

10 december 2013 om 14:06 Nederland, Track Nederland Geen reacties

cover Kerstmiritis IIIDe kerstdagen komen er weer aan, dus is het tijd voor een nieuwe episode Kerstmiritis! Steen en Ill Material vertellen op een beat van Santa C. hoe ze Kerst dit jaar vieren. Deze track is met name geschikt om lekker mee wakker te worden tijdens je kerstontbijt, of om wat sfeer toe te voegen aan het oh zo gezellige familiediner. Kersemus! Check de track hieronder!

Delen

Laat Een Reactie Na