Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 DJ Salesman ft. Cerebros & Unknown Mizery – Outlaw Blues | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

DJ Salesman ft. Cerebros & Unknown Mizery – Outlaw Blues

10 december 2013 om 13:39 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Dj Salesman is een artiest die niet meer is weg te denken uit de NL Hiphop scene want deze man draait namelijk op elk feest en festival die ook maar plaats vind. Daarnaast is hij actief als jongeren coach en theater docent en weet hij een flinke muzikale produktie te verzorgen. Precies een jaar geleden sloot Salesman zich aan als dj en producer bij het internationale collectief Eastgarden Music en dropte zijn eerste wapenfeit  “Dj Salesman x Eastgarden – Oost x Zuid”. Naast het feit dat artiesten uit Rotterdam Zuid en Oost op deze tape krachten bundelde werd er een samenwerking gedaan met Cerebros en de Canadese MC Unknown Mizery uit Toronto. Tijdens de Eastgarden Europa Tour was de canadees afkomstig uit India weer op bezoek in NL en kon Sacrifice Pictures het niet laten om Re-Bound Video te schieten van de track OutLaw Blues. Check de video hierboven en hieronder voor het downloaden van de EP.

EP Download Link : http://bit.ly/1aLDzAH

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda