Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Jow – The Crazies | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Jow – The Crazies

12 december 2013 om 14:22 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Na een afwezigheid van maar liefst tien jaar, besloot ‘Jow’ (Joey den Blanken) jongstleden toch weer pen en papier op te pakken, om onder de vlag van Eastgarden Music een volledig album te maken. Ruime tijd terug stond ‘Jow’ al op grote podia’s en in het voorprogramma van artiesten zoals Blöf, R.O.O.O.M, Tim Beumers enzovoorts. Na meerdere malen overlegd te hebben met PSL Persoonlijk werd er toch besloten dat het tijd was voor een geheel nieuwe stroming binnen de hiphop in Nederland. ‘Jow’ balanceert met een vrij circus-achtige vorm van hiphop, perfect op de kaarsrechte lijn van wat net wel, of weer niet kan. Hiphop doordrenkt met humoristische beelden en vocalen. Een zeer artistiek talent, dat letterlijk barst van de ideeën om hiphop aanzienlijk leuker en bereikbaarder te maken voor een, nog groter publiek. Met een goede voorbereiding, een combinatie van de juiste muziek en het karakter van ‘Jow’, zou zo elke hiphoptrack zomaar eens totaal de andere kant op kunnen gaan.
Tevreden gesteld bij Eastgarden Music, waar ‘Jow’ volledig zijn artistieke wil kan uitvoeren door veelal samen te werken met, naar zijn zeggen, de juiste groep mensen waarbij je jezelf wil en kan drijven tot het meest perfecte product.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda