Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Lord Lhus & PSL Persoonlijk – Ground You Walk Upon | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Lord Lhus & PSL Persoonlijk – Ground You Walk Upon

12 december 2013 om 14:09 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

“Ground You Walk Upon” is de eerste single van het nieuwe album Lord Lhus x Eastgarden – Ïntërnätïönäl Rhÿmz Könnëct. Lord Lhus is een underground zwaargewicht uit South Carolina (USA) die onlangs nog een klassieker heeft uitgebracht met REKS de gigant uit Boston en heeft weken op nr.1 gestaan in de franse itunes chart met het album Acid & Vicious geproduceerd door sensatie Al’Tarba. Op het nieuwe album zijn producers terug te vinden als Dirty Dike (UK),  Benzie, Architektbeats, Ray the Barbarian, Da landlord en scratches zijn verzorgd door Dj MadHandz en RiseOne (UK). Zowel NL artiesten als Kain Slim, Cerebros, Berry, PSL  (oprichter Eastgarden), Jr De Regelneger, Starrlight, Bren Emsee, Eugenicz, Eject da Range Rover als Unknown Mizery, KDB, Devilz Speciez uit Toronto (CAN) hebben een hele sterke bijdrage geleverd. Ïntërnätïönäl Rhÿmz Könnëct zal in maart 2014 verschijnen onder het indie label Eastgarden Music. De abstracte video komt uit de handen van GanzHQ MEDIA (CH) en de produktie is gedaan door Dirty Dike.

Delen

Laat Een Reactie Na