Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Eigen Makelij – Expertise Volume 5 (Album) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Eigen Makelij – Expertise Volume 5 (Album)

16 december 2013 om 13:54 Album Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties
Eigen Makelij – Expertise Volume 5 (Album)

Zaterdag 21 december zal het vijfde album van de mannen van Eigen Makelij gepresenteerd worden in Trix, Antwerpen en vandaag kun je de tracks van het jaarlijks terugkerend ritueel alvast beluisteren. ‘Volume 5 – Expertise’ bevat dertien tracks en bijdrages van onder andere Tiewai, Spreej, Safi, Nag, Pasi, Pepe, Yello, Cloos en meer.

De opvolger van “Volume IV: Bon Vivant” wordt als mijlpaal gezien voor een vijfde jaar vakmanschap in de Vlaamse hiphop-scene. Beluister het album hieronder en vind meer informatie over de release in Trix, Antwerpen via deze link.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda