Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 U-Niq – Bars | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

U-Niq – Bars

16 december 2013 om 13:45 Nederland, Track Nederland Geen reacties
U-Niq – Bars

Wie dacht dat U-Niq de microfoon aan de haak had gehangen heeft het flink mis. Zo vlak voor het einde van het jaar wilde de minister president van de Verenigde Straten van Rotterdam nog even zijn hart luchten. In een bijna 5 minuten durende track spit U Niq zonder refrein een hele track vol ‘Bars’. Zoals hij zelf zegt; “Mijn woorden zaten vast in het huis van bewaring”. De productie is gedaan door Palenkobeatz. Check of download de track hieronder!

Download: U-Niq – Bars

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda