Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Billyusuf – Rockon ft. Isia da Luz | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Billyusuf – Rockon ft. Isia da Luz

18 december 2013 om 13:58 Nederland, Track Nederland Geen reacties

artworks-000065661276-mcppgo-t500x500Na een tijdje niks te hebben gehoord rondom Billyusuf dropt hij spaciaal door deze tijd van het naar een warme wintertrack uit. De tradk genaamd “Rockon” is een soulcolle productie van Nikes waarbij bijna alle instrumenten live zijn ingespeeld. Op ‘Rockon’ is naast Billyusuf ook zangeres Isia da Luz te horen. Check of download de track “Rockon” hieronder!

Download: Billyusuf – Rockon ft. Isia da Luz

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda