Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Kleejne Leejpn & MC Tjudee – Corrupte Streepn | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Kleejne Leejpn & MC Tjudee – Corrupte Streepn

18 december 2013 om 15:06 Track Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties
Kleejne Leejpn & MC Tjudee – Corrupte Streepn

Kleejne Leejpn dropt zijn eerste track genaamd “Corrupte Streepn” samen met MC Tjudee. De track is een productie van Brugesthing. Scratches & Cuts by FLD. Hou de twee in de gaten want er wordt nog een duo album van Kleejne Leejpn & MC Tjudee verwacht! Check nu de track “Corrupte Streepn” hieronder!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda