Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Froze – Kroeze | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Froze – Kroeze

22 december 2013 om 14:19 Videoclip Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties

Froze maakte naar aanleiding van dit project een track, genaamd ‘Kroeze’, die wordt gebruikt in het spel. Met dank aan de bezielers van het project Lucas Selfslagh en Jasse Lelong, werd Froze eveneens geanimeerd in de game en zal als personage aanwezig blijven in de uiteindelijke versie van Ghent Theft Auto. De track ‘Kroeze’ is afkomstig van zijn tweede mixtape ‘Tot Strax 02′.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda