Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Brainpower – The Collabs EP | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Brainpower – The Collabs EP

23 december 2013 om 13:38 EP Nederland, Nederland Geen reacties
Brainpower – The Collabs EP

Twee weken geleden gooide Brainpower zijn EP “The Collabs” uit. Op de EP werkt Brainpower samen met 5 Engelstalige artiesten, artiesten waar hij naar luisterde waneer gij opgroeide. The Collabs EP bevat samenwerkingen met The Ultramagnetic MC’s, WC (Westside Connection), PMD (EPMD), MC Eiht (Compton’s Most Wanted) en reggae artiest Yellowman. Voor de mensen die EP nog niet hebben beluisterd, check het hieronder via Spotify!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda