Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 ConvexXx – Pak Je Drankje | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

ConvexXx – Pak Je Drankje

29 december 2013 om 14:42 Nederland, Track Nederland Geen reacties
ConvexXx – Pak Je Drankje

Vlak voor het eind van 2013 besluit ConvexXx uit Deventer nog even een nieuwe track online te knallen. ‘Pak je drankje’ is een track die al een tijdje unreleased lag en een passende track zo vlak voor de jaarwisseling. De tijd van gezelligheid, samen zijn en even niet denken aan werk. Als deze track goed in de smaak valt en goed wordt ontvangen gooit hij op oudjaarsdag nog een nieuwe track online.

Download: ConvexXx – Pak Je Drankje

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda