Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Morsdood ft. Ozi One – Ander Tijdperk | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Morsdood ft. Ozi One – Ander Tijdperk

30 december 2013 om 15:59 Track Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties
Morsdood ft. Ozi One – Ander Tijdperk

Morsdood gooit vandaag samen met Ozi One een nieuwe track online genaamd “Ander Tijdperk”. De track is afkomstig van Morsdood zijn aankomende album “Villakids”. De beat is geproduceerd door 4e Regiment. Mix en mastering door Pita. Spliff Recordz 2014. Check de track hieronder!

 

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda