Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Dariush – Alles op zen tijd | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Dariush – Alles op zen tijd

2 januari 2014 om 14:07 Videoclip Vlaanderen, Vlaanderen 1 reactie

‘Alles op zen tijd’ is 1 van de tracks van de aankomende EP van Dariush, waarvan de titel nog onbekend is.

Normaal gezien dropt Dariush jaarlijks, telkens op 6 december een nieuwe mixtape, nu in 2014 vond hij tijd voor een 1ste EP waar er ook verschillende samenwerkingen zullen gebeuren tussen producers, beatmakers maar ook mc’s.

Een releasedatum staat nog niet vast, maar jullie zullen zeker nog van hem horen.

De beat is geproduceerd door Toma en de opnames werden opgenomen in een homestudio in Antwerpen. Samen met Anvers-Media besloten ze een videoclip te schieten en er een eind resultaat van te maken.

Het eindresultaat heeft zich gebasseerd op de denkwijze van Dariush zelf. Hij vind dat je, je tijd moet nemen en dat je nooit je dromen moet opgeven en als je hard werkt dat je, je doelen gaat bereiken in welke situatie dan ook.

Muziek/Beat geproduceerd door : Toma
Camera/Montage : Anvers Media

Delen

  1. Maribeth 14 december 2016 om 12:17

    anónimo. te pido san judas tadeo me ayudes con mi esposo para ser una familia feliz y con mucha paz y que se aleje de terceras personas para que nuestros corazones se vuelvan a unir con mucho amor para sitpmre.desaea esas cadenas que lo alejan de mi te lo pido san judas tadeo con mucha fe y devocion .gracias san judas gracias.

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda