Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Whitedogg – Leeft In Mij | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Whitedogg – Leeft In Mij

2 januari 2014 om 0:11 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

De eerste officiële video release van de aankomende “Gekerft Hart” EP. Welke volgende maand uit zal worden gebracht. De EP bevat features van Bigg Huey, Rocks, Dj NekstWon & Sepa. Verder was de MC te horen op de Zuid-Oost Triple X tape, welke recentelijk uitgebracht is.

BazigBezig is verantwoordelijk voor de video.
De cutz zijn gedaan door Dj NekstWon
Label: UndergroundNL
Kleding: @Deathfresh @SullenClothing

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda