Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Morsdood ft. Rotn – Fuck Die Dingen | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Morsdood ft. Rotn – Fuck Die Dingen

4 januari 2014 om 13:29 Track Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties
Morsdood ft. Rotn – Fuck Die Dingen

Morsdood gooit samen met Rotn (De Feesters) een nieuwe track online genaamd “Fuck Die Dingen”. Dit is de tweede track die online verschijnt van Morsdood zijn aakomende album “Villakids”. De beat is geproduceerd door 4e Regiment. Mix en mastering door Pita. Morsdood en Rotn maken ook deel uit van Empty Handed Warriors Worldwide! SPREAD THE WORD!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda