Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Lord Lhus x Berry x PSL Persoonlijk – Fuck The Mainstream | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Lord Lhus x Berry x PSL Persoonlijk – Fuck The Mainstream

6 januari 2014 om 11:14 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

De Amerikaanse MC Lord Lhus dropt in samenwerking met Berry en PSL Persoonlijk de track ‘Fuck The Mainstream’ uit. Deze track is afkomstig van Lord Lhus’ internationale album ‘Ïntërnätïönal RhÿmZ KönnëcT’, wat later dit jaar verschijnt.

Ook Berry blijft zeker niet stilzitten. Zo komen zijn Rauw&Witteman tape en MarathonBarz EP, die hij samen met PSL maakt, later dit jaar uit. Bekijk nu eerst de videoclip van ‘Fuck The Mainstream’ hierboven.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda