Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Conceptz ft. I.N.D.O – Beginfase | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Conceptz ft. I.N.D.O – Beginfase

8 januari 2014 om 10:45 Nederland, Track Nederland Geen reacties

coverbeginfaseVoor “Beginfase” hookte Conceptz op met I.N.D.O uit het hoge Noorden. De twee mannen laten, op ‘n door Lotuz geproduceerde boombap beat, hun liefde horen die ze koesteren voor hiphop. Check de track hieronder! Ze zijn op twitter te volgen onder de namen: @MrConceptz en @ondersteplank

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda