Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Snowgoons ft. Dope D.O.D. – Guillotine Rap | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Snowgoons ft. Dope D.O.D. – Guillotine Rap

19 januari 2014 om 11:33 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Een aantal weken geleden konden jullie de track ‘Guillotine Rap’ van de Duitse groep Snowgoons met de Groningse mannen van Dope D.O.D. al horen hier bij Radio Zuid, maar vanaf vandaag is ook de bijbehorende videoclip te zien. Het nummer ‘Guillotine Rap’ is afkomstig van het album ‘Black Snow 2′ van de Duitse groep.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda