Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Het VerZet – Russian Roulette | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Het VerZet – Russian Roulette

23 januari 2014 om 11:26 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

De mannen van Het Verzet brengen vandaag de nieuwe videoclip ‘Russian Roulette’ uit. Deze video staat, zoals de naam al doet vermoeden, geheel in het teken van het Russische roulette spel. Dit is niet geheel ontoepasselijk aangezien de mannen binnenkort in Rusland optreden en met deze video alvast warm draaien voor de aankomende show. Bekijk de beelden van ‘Russian Roulette’ hierboven.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda