Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Killing Skills – Vallende Ster ft. Dret, Krulle & Michael Bryan | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Killing Skills – Vallende Ster ft. Dret, Krulle & Michael Bryan

27 januari 2014 om 11:16 Nederland, Track Nederland 1 reactie

ks-vallendesterHet producersduo Killing Skills brengt een nieuwe single uit genaamd ‘Vallende Ster’, die nu ook via iTunes te koop is. Op de track zijn Michael Bryan en oud GPvNL winnaars Dret & Krulle te horen. Beluister de track hieronder!

Delen

  1. Freddie D 11 februari 2014 om 13:31

    Altijd toffe beats bij hen!

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda