Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Lord Lhus x JR de Regelneger x PSL – Situaties / Situations | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Lord Lhus x JR de Regelneger x PSL – Situaties / Situations

27 januari 2014 om 14:17 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Na “Ground You Walk Upon” en “Fuck The Mainstream” is Situaties de derde videoclip afkomstig van het album Lord Lhus (USA) x Eastgarden Music – Ïntërnätïönäl RhÿmZ KönnëcT dat in Maart zal verschijnen. Voor deze track/video hebben Eastgarden en Vanieder1 de krachten gebundeld en zo staat de track ook op het onlangs pas verschenen album van JR de Regelneger “Jaar VD Blokhoofd”. Beat en Video komen uit de handen van p.APE.

Delen

Laat Een Reactie Na