Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Migiboss – Geen Gangster Vol.2 (Mixtape) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Migiboss – Geen Gangster Vol.2 (Mixtape)

29 januari 2014 om 22:43 Mixtape Nederland, Nederland Geen reacties
Migiboss – Geen Gangster Vol.2 (Mixtape)

Na de eerste geluiden van de mixtape ‘Geen Gangster Vol.2′ gehoord te hebben in de vorm van de tracks ‘Ik Zeg Ze’ en ‘Shots’, is het vandaag tijd voor de gehele mixtape van de Rotterdamse Migiboss.

Op de opvolger van Migiboss‘ ‘Geen Gangster Vol.1′ staan samenwerkingen met onder andere Kempi, Jebroer, Zwart Licht, Dicecream, Hef & Crooks, Rasskulz, Sheu De Reus, Killahkeezy en Duckface Zombies. De producties zijn o.a. afkomstig van D2NZ, Soundflow, SA Beats en NillionDavilo. In de sneak gaf Migi ons al een sterk voorproefje op de tape, die vanaf nu via de link hieronder te downloaden is.

Download: Migiboss – Geen Gangster Vol.2 (Mixtape)

Delen

Laat Een Reactie Na