Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Starrlight – Copyright | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Starrlight – Copyright

31 januari 2014 om 14:11 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Starrlight – Copyright

De Engelstalige Female Mc Starrlight is bezig met de lancering van haar eerste EP “Light Of The Stars” die onder het internationale collectief Eastgarden Music zal uitkomen. Na “State of Mind” ft. Unknown Mizery, Speciez & Lord Lhus, is “Copyright” de tweede single van de EP. De beat komt uit de handen van Berthil Reymound. (broertje van Fresku)

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda