Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Berry – Lokaas ft. Crimitov & PSL | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Berry – Lokaas ft. Crimitov & PSL

3 februari 2014 om 10:40 Nederland, Track Nederland Geen reacties

AHiqVandaag brengt Berry de eerste track afkomstig van zijn EP ‘Rauw&Witteman’. Op het door Fabian Plazier geproduceerde ‘Lokaas’ wordt de Rotterdammer bijgestaan door Crimitov en PSL. Naast Crimitov en PSL zullen ook andere rappers als Spinal, MP en Jaym op de EP te horen zijn. Check of download de track “Lokaas” hieronder!

Download: Berry – Lokaas ft. Crimitov & PSL

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda