Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 K.R.I.S.I.S. – Rechtstreeks | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

K.R.I.S.I.S. – Rechtstreeks

3 februari 2014 om 14:34 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

De Rotterdamse MC K.R.I.S.I.S. (Kennis Regeert In Sterke Invloedrijke Sprekers) brengt vandaag zijn nieuwe videoclip ‘Rechtstreeks’ uit. Dit is de eerste track van zijn aankomende project ‘de 010Geboden’. De track is geproduceerd door Chase en de video is afkomstig van Selfmadevideos.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda