Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Pper & DMG – Meeloper | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Pper & DMG – Meeloper

3 februari 2014 om 14:37 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Highpro members Pper & DMG droppen vandaag een video voor hun track ‘Meeloper’. Op een productie van BW Beats leggen de mannen uit het oosten uit dat het straatleven niet voor iedereen weggelegd is. De track is afkomstig van DMG’s mixtape die later dit jaar zal verschijnen. De video is gedaan door Aap in de Mouw Films (A.I.D.M. Films).

Delen

Gerelateerde Posts

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda