Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Morsdood – Rapshit | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Morsdood – Rapshit

6 februari 2014 om 16:12 Track Vlaanderen, Vlaanderen 2 reacties
Morsdood – Rapshit

De twee broers MC Shell en Montana zijn terug! Morsdood gooit in aanloop naar het nieuwe album “Villakids” weer een nieuwe track online. De track “Rapshit” is ook afkomstig van het aankomende album en de track is geproduceerd door Elokwenz. Mix en mastering door Pita. Cuts zijn onder de vingers genomen door DJ FLD.

Delen

  1. Shirl 14 december 2016 om 12:39

    Ok, è l&1ui#7;8lt2mo messaggio ingiurioso (tra le altre cose stavo per scrivere di peggio, poi mi sono limitato). Comunque ci siamo già beccati e insultati su metromaschile, abbiamo idee troppo diverse

  2. cleo 6 februari 2014 om 18:33

    nice one big up weer een knaller

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda