Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Ginelly – Focus ft. JZB | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Ginelly – Focus ft. JZB

7 februari 2014 om 21:27 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Ginelly – Focus ft. JZB

Upcomming vrouwelijke rapper Ginelly uit Zaandam heeft een nieuwe track online gedropt,” Focus” ft. Jazz JZB.
In deze track beschrijft Ginelly wat de afgelopen tijd gezien en meegemaakt heeft. Ginelly en Jazz JZB hebben in 2013 ook al een Ft gedaan op de track genaamd ‘nieuwe generatie’, Focus is de vervolgt hiervan. Ginelly en Jazz JZB zijn beide opkomende rappers die zich voor in de oldschool/boomap hiphop verdiepen.

Delen

Laat Een Reactie Na