Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Conceptz – Tijd | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Conceptz – Tijd

10 februari 2014 om 9:42 Nederland, Track Nederland Geen reacties

cover tijd“Tijd” is de 1e track die Conceptz los laat van zijn aankomende EP, die Bars & Respect 2 zal gaan heten. O.P.E. is verantwoordelijk voor de productie. In dit nummer verwoordt Conceptz dat iedereen zo gefocust is op de tijd; maar dat op de momenten wanneer hij met muziek bezig is, hij dit allemaal even kan ontsnappen. De door Wietske Lutgendorff ontworpen cover, is afgeleid van een schilderij van “Vadertje Tijd”. Check de track hieronder!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda