Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 StropStrikkers – Lange Weg | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

StropStrikkers – Lange Weg

10 februari 2014 om 9:45 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

StropStrikkers, de twee Utrechters droppen vandaag een nieuwe videoclip van de track “Lange Weg”. De beat komt uit handen van KlaasVaak en de videoclip is eveneens ook geschoten door hem. Check de videoclip van “Lange Weg” hierboven!

Zaterdag 1 maart is het StropStrikkers Releaseparty “Tabula Rasa” in de Tivoli de Helling in Utrecht. Bestel alvast via deze link kaartjes.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda