Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Eastgarden Music – The WorldWide Connections (Mixtape) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Eastgarden Music – The WorldWide Connections (Mixtape)

26 februari 2014 om 21:06 Mixtape Nederland, Nederland Geen reacties
Eastgarden Music – The WorldWide Connections (Mixtape)

“The WorldWide Connections” is een gratis mixtape ter promotie van het nieuwe album Lord Lhus & Eastgarden Music – International RhymZ Konnect die in maart zal verschijnen via iTunes. De mixtape bevast 22 tracks met artiesten uit 14 landen met o.a Underground Zwaargewicht REKS (USA). Daarnaast vind je Droogz Brigade, Nachtkruper, Perseverance, Grone Da Radikal, Kruscifix, J Who, Malo, PSL Persoonlijk, Shape MC, Faze, Billy White, Strick9, Dash, eLKa, Kasseb, Ali Dahesh, Unknown Mizery, Group Therapy, N’, LXcellent, Wyze Mindz, Venom, Malakiah, Finest Skillz, Abroo, Fubar, Hutch Devil, Mind Techniques, Tha Solomonic, JP, Sefs, SM, Gutta, Empne, EQ, Pole, Eternel, Crop, Dezz, Eversor & Rival terug op de mixtape. Beats komen uit de handen van : Al’tarba, Laupie Uno, DJ Vinylman, Nizuk, Komander, TReBeats, Pheend Supreme, Dl.orion, Dalda, Ali Dahesh, Group Therapy, Sikk, Eternel, SoulSeller Beats, DJ Rhum’1, GeesBeats, Jazz Tha Process, Art Aknid, Sicktunes & Eversor. De vele scratches zijn gedaan door : DJ FLD, DJ Vinylman, DJ Veritas, Dalda, DJ Fellbaum, DJ Maxim, DJ Twisted, D-Cypha, The White Shadow Of Norway, DJ Lowhorst & DJ Cut-Brawl.

Download: Eastgarden Music – The WorldWide Connections (Mixtape)

00. Lord Lhus - The Worldwide Connections (Mixtape) [cover by Coop Rebel] BACK

Delen

Laat Een Reactie Na