Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Gobz – I Am Legend | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Gobz – I Am Legend

6 maart 2014 om 20:57 Nederland, Track Nederland 1 reactie
Gobz – I Am Legend

Dat Eastgarden Music producer Da LandLord uit Schiedam is blijven hangen in de gouden jaren ’90 was stiekem al bekend maar pak je er dan een Rotterdamse hiphop legende bij als Gobz en je hebt een totaal pakket. I Am Legend is de nieuwe track die van a tot z tot stand is gekomen nadat de twee heren elkaar troffen in dezelfde studio. Ook de mix en master komt uit de handen van Gobz en Da LandLord.

Download: Gobz – I Am Legend

Delen

  1. Freddie D 11 juli 2014 om 15:04

    Funky beatje ook!

Laat Een Reactie Na