Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Inzendperiode Beatbakkers Beattape 4‏ | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Inzendperiode Beatbakkers Beattape 4‏

10 maart 2014 om 21:29 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties

Beattape afbeeldingBeatbakkers Beattape komt terug met een vierde deel! Voor het vierde deel in deze reeks zijn wij op zoek naar beatmakers met talent. Ook ditmaal zullen de beste beats worden geselecteerd en dat zijn de beats die uiteindelijk een plek veroveren op de beattape. Deze tape zal op een groot aantal hiphopsites te downloaden zijn en zal zowel nationaal als internationaal talent de kans geven om in de schijnwerpers te staan.

Eén exclusieve beat kan tot en met 15 juni 2014 ingestuurd worden naar het volgende mailadres: Beatbakkersbeattape@gmail.com.

Delen

Laat Een Reactie Na