Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Dret & Krulle – Doe Iets (Remix) ft. Adje & Kleine Viezerik | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Dret & Krulle – Doe Iets (Remix) ft. Adje & Kleine Viezerik

14 maart 2014 om 20:47 Nederland, Track Nederland Geen reacties

ArtworkNadat verleden week de nieuwe videoclip “Doe Iets” van Dret & Krulle is verschenen, verschijnt vandaag een remix van het nummer met Adje en Kleine Viezerik. De track “Doe Iets” is geproduceerd door Killing Skills en Craz-E en is de eerste single van het aankomende debuutalbum “Showtime” van Dret & Krulle.

iTunes: Dret & Krulle – Doe Iets (Remix) ft. Adje & Kleine Viezerik

Delen

Laat Een Reactie Na