Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Dret & Krulle – Doe Iets (Remix) ft. Adje & Kleine Viezerik | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Dret & Krulle – Doe Iets (Remix) ft. Adje & Kleine Viezerik

14 maart 2014 om 20:17 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Het nummer “Doe Iets” is de eerste single van het aankomende debuutalbum “Showtime” van Dret & Krulle, dat in mei 2014 verschijnt via muzieklabel Hard Voor Weinig. Op de remix van de single worden Dret & Krulle bijgestaan door Adje en Kleine Viezerik. De track is geproduceerd door Killing Skills en Craz-E en de videoclip is gemaakt door Teemong.

Delen

Laat Een Reactie Na