Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Gikkels ft. Sepa & Melk – Word Wakker! Sta Op! | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Gikkels ft. Sepa & Melk – Word Wakker! Sta Op!

15 maart 2014 om 12:12 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Politieke Partij Bijlmer Style presenteert het campagnelied ‘Word Wakker! Sta op!’ van Gikkels ft. Sepa & Melk (geproduceerd door Killing Skills). Bijlmer Style neemt dit jaar deel aan de stadsdeelverkiezingen in Amsterdam Zuidoost en roept de jeugd en bevolking op wakker te worden en op te staan voor hun rechten, vrijheid en ontwikkeling. Het nummer is tevens een aanklacht tegen het onderdrukkende systeem en de toenemende racistische tendensen in de Nederlandse landelijke politiek, met als grote voorbeeld natuurlijk Geert Wilders.
Video camera & edit: Drovideo & K-line. #STEM19.03.2014.BIJLMERSTYLE.!

Delen

Laat Een Reactie Na